RSS

SEUEUL

Dipidangkeun dina LAPAK 14 Juni 2013 22:46:30

fbsBruk! Kadénge sora ditukangeun mobil!

“Aya naon pa! pamajikan kuring nanya sabari hariweusweus”.

“Cik urang tingali atuh aya naon!” ceuk kuring sabari muka panto mobil. Jrut turun, halah geuning aya béca nubruk bujur mobil, katingali tukang béca na keur ngajongkéng.

“Mang teu nanaon?” Kuring nanya.

Lain ditémbalan tapi manéhna malah molotot sabari ngomong aa uu.

Waduh cilaka, jiga nu parah ieu mah, teu antaparah gewewek leungeuna dituntun ku kuring laju ditaékeun kana mobil rék dibawa ka rumah sakit. Nepi karumah sakit, buru-buru tukang béca diasupkeun karuang pariksa. Pas dokter kaluar ti ruang pariksa, kuring langsung Nanya, kumaha dok kondisina.

Sabari mésem-mésem dokter ngajawab, “teu nanaon pak, mung tukang bécana emang gagu, untung wéh perawatna rada ngarti bahasa isyarat jadi kaharti nu dipikanyeri”.

“émang naon ceunah dok nu dipikanyerina?”

“Basa béca nubruk mobil, endog sakti manéhna di adu kana gagang rém”, seueul meureun nepi ka burial buncelik.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: