RSS

SASIH KASABARAN

Dipidangkeun dina LAPAK 09 Juli 2013 13:33:52

drumsTok tak tok … tok tak tok dug … Tok tak tok … tok tak tok dug … Saur! … Saur! … Saur! … réang barudak ngahudangkeun saur.

Gurinjal si engko Améng hudang, reugeuyeung moro panto hareup sabari ngomong ka anu ngaharudangkeun saur.

“Lu olang pada tau kan, owe ntu ga puasa, kenapa lu olang bangunin owe juga!” ceuk si engko leuleuy.

”Émang masalah buat loh! Wajar euy bulan puasa ieuh” Ceuk barudak barudak sabari terus gogorowokan jeung ngadulag.

“Ada apa pih?” Tanya si enci Méhong nu norojol kaluar ti kamar.

“Itu anak-anak, padahal kita olang balu mau pada tidul!” Ceuk si engko sabari heuay

“Iya ya pih, gimana kita mau istirahat, kalo orang yang ngaji di mesjid paké speker sampé waktu saur!” si Enci Méhong nambahan

“Sabal ya mih, Cuma satu bulan aja kok!!” engko Améng ngahibur pamajikanna.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: