RSS

PAGAWÉ PANGRÉSIKNA

Dipidangkeun dina LAPAK 02 Juli 2013 14:45:22

fbsKarék sabulan si Rebo jadi supir di Dinas Kebersihan, tapi geus ka asup pagawé pangrésikna. Hiji poé manéhna dipénta nyanghareup Dunungana. “Rek dibéré hadiah meureun” gerentes si Rebo.

Barang anjog ka rohangan, manéhna dibéré surat paringatan, kusabab loba teuing ngagunakeun anggaran operasional kantor cénah. Sabari reuwas, manéhna nanya, “pangapunten bapak! Gaduh kalepatan naon si kuring, padahal kuring téh pagawé pangrésikna?”. “Bener pisan, nepika mobil treuk runtah waé kudu unggal poé di cuci steam” témbal atasanna sabari keuheul.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: