RSS

OBROLAN PASAR

Dipidangkeun dina LAPAK 31 Maret 2013 21:47:05

fbsAya lima urang dipasar anu profésina béda keur ngobrol meuni sengit naker katingalina. Kira-kira kieu obrolan na téh.
Tukang Urut: Tétéla anu pangbeungharna dikampung ieu téh Pak Ucén, saminggu tilu kali manéhna ménta diurut, sabot diurut manéhna sok nyaritakeun ngeunaan keberhasilannya.
Tukang Cukur: Salah, anu bener éta pak Awoh, soalna saban jelema anu datang nyukur buuk, nyebatkeun téh anjeunna.
Tukang Endul : Informasi ti ibu-ibu langganan kuring saban isuk jeung dumasar kana hasil ngarumpi yén anu pangbeungharna éta pak Adun.
Tukang Copét: tétéla maranéh kabéh mah ngadéngé ti batur, aing mah ningali sorangan yén dikampung ieu euweuh nu beunghar, mangkana aing operasina dikampung tatangga.
Tukang Loték : Urang mah moal miluan ngomong ah, loba teuing ngomong bisi euweuh nu meuli soalna sok muncrat, terus sieun diaromong ku maranéh!.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: