RSS

NGADAHAR JURIG

Dipidangkeun dina LAPAK 13 Juni 2013 23:37:41

fbsRéngse shalat Isya di Masigit, si éro gura giru rék balik ka imah na pédah peuting éta téh kabeneran peuting Juma’ah, ditambah deui antara masigit jeung imahna téh kudu ngaliwatan hiji tempat nu dianggap angker ku warga didinya. Bener waé ditengah perjalanan balik, si éro di cegat ku makhluk halus nu nungguan éta tempat. Rék maca ayat Kursi nu diajarkeun ku guru na kabeneran can apal kabéh, sabari sieun jeung teu walakaya akhirna nu dibacana téh doa rek dahar.

اَللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِي مَارَزَقْتَنَا وَكِنَا عَذَابَ النَّارِ

Sabari reuwas jeung sieun, éta makhluk halus nu nyegat si éro kabur tibuburanjat sabari ngagorowok “AMPUN AING TONG DIDAHAR”

Link : https://www.facebook.com/groups/fikminsunda/549750258399879/

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: