RSS

HEUREUY KUNTI

Dipidangkeun dina LAPAK 15 Juni 2013 19:27:18

fbsTi soré kénéh oge hujan teu orot-orot, tapi ari geus hayang nguseup, kuring mah tara ningali rék beurang atawa peuting, rék hujan atawa halodo pokona kudu waé. Jam tujuh peuting nepi ka balong nu dituju, tanginas nyiapkeun eupan jeung parangkat nguseup. Kira-kira jam sapuluh peuting, naha bulu punduk téh asa ting puringkak teu puguh, pamikir téh pédah katirisan meureun. Lung eupan dialungkeun, tapi naha malah kaliwat nepi ka peuntaseun balong nu pinuh ku rungkun eurih. Nepi kadua kali eupan ngait kana rungkun eurih. Dina jero haté boa-boa yeuh aya jurig nu ngaheureuyan. Lung eupan dialungkeun deui, katingali pisan kukubul anu ditémpélan skotlite ngalayang kaluhur tangkal kapuk. Puringkak bulu punduk tambah rajeg, gura-giru eupan nu nyangsang di tangkal kapuk ditarik nepi ka pegat. Geleber katénjo aya nu hiber, sabari kadéngé sora nu nyikikik. Kuntiiii, sabari tibuburanjat, kuring kabur ti éta tempat.

Link : https://www.facebook.com/groups/fikminsunda/550376841670554/

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: