RSS

HAREPAN

Dipidangkeun dina LAPAK 28 Juli 2013 14:43:25

fbsGeus ampir sataun si Bulé Bénhur cicing di éta lembur. Kahayangna mah ingkah ngajauh laju ngumbara saperti baheula. Teu betah cénah, réa tatangga ogé teu matak tengtrem. Tuluy lembur téh sepi carang aya jelema nu liwat.

Dibanding imah tatangga, imah manéhna nu paling teu kaurus, barala ku jukut jeung eurih ditambah kutatangkalan nu ngarambat minuhan sakabeh pakarangan. Manéhna sok kesel lamun aya tatangga anyar, imahna sok langsung permanén ditulisan ngaran nu boga imahna lengkep jeung gelar sagala rupana. Komo deuih lamun di imah tatangga sok loba daratang, méré hadiah jeung sajabana.

Duka nepi ka iraha manéhna rék cicing di éta lembur. Sakapeung mah sok nanya ka patugas, tapi lain meunang jawaban, tapi malah meunang gagandén.

Betah teu betah kudu betah, kapaksa cicing sanggeus Briptu Susilo nyayangkeun eusi revolver kaliber tilu dalapan kana dadana basa keur lumpat sanggeus ngarampog toko emas si Engko Ahéng.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: