RSS

ASI

Dipidangkeun dina LAPAK 17 Juni 2013 13:42:59

fbsÉmang ngahaja kolotna si Rémo dipanggil ka sakola téh sabab geus leuwih ti genep bulan manéhna teu bayaran. Ari anu datang nyanghareup ka sakola téh indungna sabari mamangku budak leutik, tuluy manehna nyampeurkeun ka kuring. Mimitina na mah kuring rada tegas nanyakeun kunaon si Rémo kitu téh. “Punten bapak! Tos genep sasih rama na si Rémo teu mulang ka rorompok, tong boroning kanggo bayaran dalah kanggo kaperyogian sadidinten ogé repot”. Can bérés manéhna ngomong, ngék! budak nu keur di pangku téh ceurik, kusiwel manéhna nyusuan di hareupeun kuring, “tah kitu bapak!” Ceuk manehna mungkas omongan. Ngahuleng sabari bingung, akhirna kuring ngomong, “Wios ibu! Ayeuna mah penting keneh biaya keur nyusuan budak dibanding nyusuan abdi!” ceuk kuring kalepasan ngomong. Bakating ku reuwas manéh na ngabetot ngalepaskeun susuan budak na. Budakna ceurik manehna oge nyerengid nyeri.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: