RSS

AKUN MANÉHNA

Dipidangkeun dina LAPAK 26 Juli 2013 21:25:03

fbsUnggal ngapungkeun tulisan naon waé, manéhna nu pangheulana ngajempolan tuluy ngoméntaran. Kalan-kalan sok terus ngainbox lamun tulisan kuring teu kaharti.
Sok tara karasa nyérélekna waktu lamun ngobrol jeung manéhna. Uteuk ngadadak jadi éncér, ideu ting pucunghul, picaritaeun pabalatak. Padahal mah wawuh gé henteu komo panggih mah, tapi norowélang siga geus deukeut.

Ayeuna geus tilu postingan nu diapungkeun. Tong boroning ngainbox, jempol jeung koméntar ogé teu katingali kelemengna.

Timbul kapanasaran kuring, bréh dibuka akun manéhna. Gebeg ningali tulisan Inna Lillahi wa Inna Ilaihi Rojiun. Katingali rempeg tulisan nu ngadu’akeun manéhna.

“Mudah-mudahan nu ngadu’a dina akun ieu, kénging jempol tinu Maha Kawasa.” Kuring nulis dina akun manéhna.

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: